Bucatele de pui cu Ketchup
- Reteta de coolinarika.com -Datorita gustului irezistibil si numeroaselor combinatii in care poate fi folosita, carnea de pui a castigat un loc important in meniul nostru saptamanal. Daca inmuiati crochetele de pui intr-un sos din ketchup, curry si Vegeta Gust de Gaina, veti obtine o combinatie delicioasa, pe gustul intregii familii.
Preparare
Amestecati ketchup cu curry si Vegeta Gust de Gaina. Se lasa amestecul sa stea la loc rece timp de o ora. Taiati fileul de pui in fasii mai groase si condimentati-le cu Vegeta Gust de Gaina. Se prajeste puiul in ulei fierbinte intr-o tigaie, apoi se scoate si se pune pe un prosop de hartie pentru a absorbi grasimea.
Servire: Pe un platou se pune un vas mic cu sos. Se aranjeaza painea prajita, grisinele si puiul de jur imprejurul bolului.
Sfat: Sosul poate fi pastrat in frigider chiar si cateva zile.