Bucatele de pui cu Ketchup

Datorita gustului irezistibil si numeroaselor combinatii in care poate fi folosita, carnea de pui a castigat un loc important in meniul nostru saptamanal. Daca inmuiati crochetele de pui intr-un sos din ketchup, curry si Vegeta Gust de Gaina, veti obtine o combinatie delicioasa, pe gustul intregii familii.

  • 25 min
Bucatele de pui cu Ketchup

Ingrediente

<em>Dressing</em>

Preparare

  1. Amestecati ketchup cu curry si Vegeta Gust de Gaina. Se lasa amestecul sa stea la loc rece timp de o ora.
  2. Taiati fileul de pui in fasii mai groase si condimentati-le cu Vegeta Gust de Gaina.
  3. Se prajeste puiul in ulei fierbinte intr-o tigaie, apoi se scoate si se pune pe un prosop de hartie pentru a absorbi grasimea.

Servire: Pe un platou se pune un vas mic cu sos. Se aranjeaza painea prajita, grisinele si puiul de jur imprejurul bolului.

Sfat: Sosul poate fi pastrat in frigider chiar si cateva zile.