Happy penne
- Reteta de coolinarika.com -Pentru vegetarieni sau iubitorii de legume care doresc să încerce noi arome și rețete pe bază de bere, acest preparat este o alegere excelentă.

Pregătire
Spălați vinetele, tăiați-le cubulețe, sărați bine și lăsați-le să stea aproximativ 10 minute, apoi ștergeți-le cu un servețel de hârtie pentru surplusul de apă lăsat. Sotați roșiile în 3 linguri ulei de măsline, adăugați puțin zahăr și Vegeta Natur Legume. În uleiul de măsline rămas, într-o altă tigaie, sotați ardeiul tăiat fâșii și dovlecelul tăiat cubulețe. Se adaugă cuburile de vinete și se călesc împreună aproximativ 10 minute. Amestecați legumele cu Podravka Bio roșiile întregi, adăugați berea și gătiți pentru scurt timp. Fierbeți pennele în apă cu sare, scurgeți-le și amestecați-le cu sosul preparat.
Servire: Servește acest preparat împreună cu o salată de sezon. (serves 4)
Sfat: După sărarea vinetelor, ștergeți-le bine, deoarece astfel se va îndepărta gustul amar.