Pui ca in Thailanda
- Reteta de coolinarika.com -Alunele crocante pisate se potrivesc perfect cu mesele sarate din Asia, de obicei servite cu taitei si / sau bucati mici de carne. Reteta contine inevitabilele frunze de coriandru si ierburi aromatice si curative.
Preparare
Peste alunele pisate se adauga sosul de soia, curry-ul, laptele de cocos, coriandrul si se amesteca. Se condimenteaza fileurile de pui cu Vegeta Gust de Gaina, se pun intr-o tava de copt unsa cu ulei, si se presara cu amestecul pregatit din alune. Se coace in cuptor la 200°C pentru aproximativ 20 minute. In acelasi timp, taiati castravetii longitudinal, scoateti semintele si apoi taiati-i in felii subtiri. Se adauga germenii de soia, ceapa, menta, coriandrul, sarea, uleiul, sucul de lamaie si se amesteca bine.
Servire: Se serveste cald cu salata preparata.
Sfat: Daca nu aveti frunze proaspete de coriandru, inlocuiti-le cu patrunjel. Uleiul de arahide se poate inlocui cu un alt ulei de calitate, cum ar fi uleiul de masline.