Paste cu rosii si vinete

Va este foame? Cautati un fel de mancare gustos, rapid si usor de pregatit?Nimic mai usor! Aveti nevoie doar de paste, rosii, vinete si o proportie corecta de condimente si va veti putea bucura de aromele magice ale Mediteranei in doar 40 de minute!

  • 40 min
Paste cu rosii si vinete

Ingrediente

  • sare
  • 300 g paste (spaghetti, penne)
  • Parmezan
  • 2 linguri busuioc tocat
  • 1 lingura Vegeta
  • 2 capatani de usturoi
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingura otet balsamic
  • 4 linguri ulei de masline
  • 300 g vinete
  • 300 g sos rosii cherry

Preparare

  1. Fierbeti pastele in apa cu sare si apoi scurgeti-le.
  2. Intr-o tigaie se pun 2 linguri cu ulei si se prajesc vinetele taiate cubulete. In uleiul incins ramas, se calesc rosiile, se adauga zaharul, usturoiul pisat, otetul balsamic, Vegeta, vinetele prajite şi putina sare.
  3. Se amesteca cu pastele si se presara busuiocul tocat.

Servire: Adaugati putin din apa in care ati gatit pastele pentru a face sosul mai subtire. Vegeta va oferi mancarii un gust aparte.

Sfat: Cat sunt calde, presarati peste paste parmezanul ras si sunt gata pentru a fi servite.