Gustari savuroase
- Reteta de coolinarika.com -Fructele cu coaja lemnoasa (nuci, alune, migdale etc.) sunt o sursa de prim rang a nutrimentelor, a vitaminei E, a complexului B si a mineralelor ca zincul, seleniul, cuprul si magneziul. Ambalate intr-o crusta picanta, acestea sunt ideale pentru gustari, combinate cu bautura dumneavoastra preferata si o companie placuta.
Preparare
Se bate albusul de ou cu Vegeta. Se amesteca migdalele, arahidele, nucile si alunele, introducandu-le treptat in albusul batut. Indepartati excesul de albus si puneti-le pe o foaie de copt. Migdalele, arahidele, nucile si alunele se coc in cuptorul preincalzit la 160 - 180 ° C timp de 10 - 15 minute, pana cand devin usor maronii.
Servire: Lasati migdalele, arahidele, nucile si alunele prajite sa se raceasca si bucurati-va de gustul picant, alaturi de un pahar de bere sau suc la alegere.
Sfat: Puteti sa prajiti migdalele, alunele si arahidele separat.