Pui marinat la gratar

Un adevarat festin pentru iubitorii de pui la gratar.

  • 30 min
Pui marinat la gratar

Ingrediente

  • 1 plic Vegeta condiment lichid cu usturoi pentru marinare (75 ml)
  • 1 vanata (300 g)
  • 1 dovlecel (200 g)
  • 1 ardei rosu dulce (180 g)
  • 100 g ciuperci (doar palariile)
  • sare
  • piper negru proaspar rasnit
  • 4 linguri ulei de masline
  • 4 pulpe de pui intregi (4x230 g)

Preparare

  1. Pulpele se spala si se pregatesc pentru gratar.
  2. Pentru marinare, turnati peste carne Vegeta condiment lichid cu usturoi pentru marinare si lasati la marinat minim 30 de minute.
  3. Asezati pe gratar intai feliile de vanata, apoi dovlecelul, dupa care feliile de ardei rosu dulce si ciupercile. Asezonati cu sare si piper si stropiti legumele cu ulei de masline.
  4. Scoateti carnea din marinada, asezati-o pe gratarul incins si gatiti-o pana cand carnea capata o frumoasa culoare aurie.

Servire: Serviti pulpele de pui cu legume la gratar.

Sfat: Puteti de asemenea, sa folositi aripioare de pui in locul pulpelor.