Supă de cartofi în stil Zagorje

Îmbogățiți și mai mult aroma distinctivă a acestei ciorbe de cartofi adăugând cuburi de pâine prăjită sau frankfurters gătiți tocați.

  • 40 min
  • Jednostavno
Supă de cartofi în stil Zagorje

Ingrediente și valori nutriționale

Pregătire

  1. Curățați cartofii și tăiați-i cubulețe.
  2. Sotați ceapa în unt, adăugați baconul feliat și cartofii. Luați tigaia de pe foc, adăugați Vegeta Natur Boia de ardei dulce și 1,2 litri de apă și continuați să gătiți.
  3. Adăugați Vegeta Original, dafin, măghiran, usturoi zdrobit și Vegeta Natur Piper negru măcinat. Gătiți la foc mic până când cartofii se înmoaie.
  4. Scoateți frunza de dafin și amestecați ingredientele.
  5. Amestecați amidonul de porumb cu smântână, adăugați-l în supă și mai gătiți câteva minute.

Servire: Înainte de servire, presarați pătrunjel tocat peste supa de cartofi.

Sfat: Supa va fi mai bună dacă adăugați cuburi de pâine prăjită sau crutoane.