Paste cu ton

Caperele si maslinele, trase la tigaie, amestecate cu ton si asezonate cu Vegeta si ardei iute, sunt o combinatie genial de picanta.

  • 25 min
Paste cu ton

Ingrediente

  • sare
  • 3 linguri ulei de masline
  • 400 g paste Fusilli
  • 1 lingura patrunjel proaspat tocat
  • piper
  • 1 conserva Eva Ton bucati in ulei vegetal ( 160 g )
  • 100 g masline verzi fara samburi
  • 1 lingurita capere
  • 2 lingurite Vegeta
  • 1 lingurita de zahar
  • 200 ml piure de rosii
  • 1 conserva rosii decojite ( 400 g )
  • 3 catei usturoi
  • 80 g ceapa

Preparare

  1. Intr-o tigaie cu ulei incins, gatiti ceapa pana se inmoaie.
  2. Adaugati usturoiul zdrobit, rosiile decojite zdrobite, piureul de rosii, zahar, Vegeta, ardei iute, si caperele si maslinele scurse.
  3. Fiebeti sosul timp de 10 minute, apoi amestecati cu bucatile de ton.

Servire: Daca este necesar, adaugati sare, piper, presarati patrunjel proaspat tocat si serviti totul cu paste.

Sfat: Daca preferati o aroma mai picanta, puteti pune mai mult ardei iute in sos.