Paste cu ton

Caperele si maslinele, trase la tigaie, amestecate cu ton si asezonate cu Vegeta si ardei iute, sunt o combinatie genial de picanta.

  • 25 min
Paste cu ton

Ingrediente și valori nutriționale

  • 200 ml piure de rosii
  • sare
  • 80 g ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 1 conserva rosii decojite ( 400 g )
  • 1 lingurita de zahar
  • 2 lingurite Vegeta
  • 1 lingurita capere
  • 100 g masline verzi fara samburi
  • 1 conserva Eva Ton bucati in ulei vegetal ( 160 g )
  • piper
  • 1 lingura patrunjel proaspat tocat
  • 400 g paste Fusilli
  • 3 linguri ulei de masline

Pregătire

  1. Intr-o tigaie cu ulei incins, gatiti ceapa pana se inmoaie.
  2. Adaugati usturoiul zdrobit, rosiile decojite zdrobite, piureul de rosii, zahar, Vegeta, ardei iute, si caperele si maslinele scurse.
  3. Fiebeti sosul timp de 10 minute, apoi amestecati cu bucatile de ton.

Servire: Daca este necesar, adaugati sare, piper, presarati patrunjel proaspat tocat si serviti totul cu paste.

Sfat: Daca preferati o aroma mai picanta, puteti pune mai mult ardei iute in sos.