Frigarui de pui marinate
- Reteta de coolinarika.com -Frigaruile sunt solutia perfecta pentru un picnic reusit. Servite cu dovlecei si ciuperci la gratar si insotite de o bere delicata, vor arata fabulous si vor incanta papilele gustative.
Preparare
Clatiti si uscati pieptul de pui. Feliati fiecare fileu de pui pe lungime si apoi, impartiti fiecare felie in 4 bucati de dimensiuni egale. Asezati bucatile de piept de pui pe frigarui, aranjati-le intr-o tava, dupa care turnati peste ele Vegeta condiment lichid cu bere pentru marinare. Lasati-le la marinat cel putin 30 de minute inainte de a le aseza pe gratar sau in tigaie. Taiati ardeii grasi si dovleceii in fasii, dupa care ii asezati pe gratar impreuna cu ciupercile si ceapa verde. Stropiti-le cu bere in timpul prepararii.
Servire: Asezonati legumele cu sare si ulei de masline extra virgin si serviti-le impreuna cu frigaruile de pui.
Sfat: Daca preferati, puteti praji carnea marinata.