Legume la gratar

In sezon, dovleceii si fructele de mare preparate la gratar, cu ton si felii de mozzarella cu ulei de masline, vor fi o alegere foarte buna pentru masa de pranz.

  • 25 min
Legume la gratar

Ingrediente

  • 2 ardei iuti
  • 1 vanata
  • 60 ml ulei de masline extra virgin
  • 250 g file de ton in ulei vegetal
  • 200 g mozzarella
  • Busuioc tocat pentru servire
  • 1 plic Vegeta pentru legume la gratar
  • 3 dovlecei

Preparare

  1. Continutul plicului se amesteca cu 3 linguri de ulei.
  2. Dovleceii, ardeii si vinetele se taie in felii lungi si se stropesc cu uleiul pe care l-am amestecat cu Vegeta pentru legume la gratar.
  3. Le puteti coace pe gratarul incins cu carbuni sau pe gratarul cuptorului.
  4. Aranjati legumele calde pe un platou, presarati peste fileurile de ton mozzarella felii si stropiti cu uleiul de masline ramas.

Servire: Legumele le puteti servi calde sau reci, presarate cu busuioc tocat.

Sfat: Uleiul de masline ramas pentru servire, se poate amesteca cu usturoi tocat si presarat apoi peste fileurile de ton.