Pui picant
- Reteta de coolinarika.com -Incercati un alt stil cu aceasta reteta pentru piept de pui aromatizat cu un sos picant cu ajutorul Vegeta condiment lichid picant pentru marinare.
Preparare
Clatiti si uscati pieptul de pui. Asezati-l intr-o tava, turnati peste el Vegeta condiment lichid picant pentru marinare si lasati-l la rece pentru marinare, cel putin 30 de minute. Scoateti carnea din marinada, puneti-o intr-o tigaie cu ulei incins si prajiti-o la foc mediu pana capata o frumoasa culoare aurie. Adaugati marinada ramasa, rosiile passata si apa, dupa care lasati la foc mediu pentru inca 10 minute. Adaugati apa daca este necesar pentru a dilua sosul si a-l aduce la consistenta dorita.
Servire: Serviti preparatul cald impreuna cu orez la aburi si ciuperci prajite.
Sfat: Daca preferati un sos mai gros, puteti folosi rosii tocate in loc de passata.