Liviu Balint (Masterchef), brand ambasadorul Podravka Romania

Recent Liviu Balint, unul dintre cei 2 finalisti ai editiei a 5a Masterchef, a semnat un contract prin care este desemnat brand ambasadorul companiei croate Podravka. Este probabil primul concurent Masterchef care a facut acest pas important ȋn cariera, iar faptul ca a fost ales de brandurile Vegeta (baza pentru mancaruri) si Eva (conserve peste) sa le reprezinte, i se datoreaza atat talentului culinar, cat si charismei.

Recent Liviu Balint, unul dintre cei 2 finalisti ai editiei a 5a Masterchef,  a semnat un contract prin care este desemnat brand ambasadorul companiei croate Podravka. Este probabil primul concurent Masterchef care a facut acest pas important ȋn cariera, iar faptul ca a fost ales de brandurile Vegeta (baza pentru mancaruri) si Eva (conserve peste) sa le reprezinte, i se datoreaza atat talentului culinar, cat si charismei.

“Suntem siguri ca tanarul chef va reprezenta foarte bine noul concept „Gateste Liber” pe care ne dorim sa il promovam. Ne place mancarea cu gust si prezentarea de nota zece, dar apreciem totodata creativitatea si inovatia, iar Liviu este persoana cea mai potrivita care sa ne sustina ideile.” (Cristina Ghiurluc, Marketing Director Podravka Romania)   

“Sunt un nonconformist, imi place sa ma joc cu retetele si sa-mi folosesc imaginatia, iar semnatura mea este pasiunea pentru mancare si dragostea ȋn bucate. Ca bucatar apreciez importanta ingredientelor de calitate, iar Eva si Vegeta sunt doua dintre brand-urile mele preferate. Ma regasesc in valorile pe care le promoveaza si pana si mustata mea este compatibila cu imaginea brandului!” J (Chef Liviu Balint)  

“Asocierea cu Liviu Balint – top of mind in brainstorming-urile agentiei - este unul dintre ingredientele succesului Podravka Romania care va duce imaginea companiei si a brandurilor sale la un alt nivel. Personalitatea lui Liviu se muleaza perfect pe valorile Podravka, iar profesionalismul si carisma lui ne-au determinat sa il propunem drept brand ambasador. Avem incredere ca va fi o colaborare de succes si suntem nerabdatori sa demaram impreuna seria de proiecte indraznete planificate ȋn acest an!” (Mihaela Petrovan, Director General More Than Pub)