Podravka intra pe piata HoReCa din Romania

Bucuresti, 7 octombrie 2015 – Podravka, compania croata care a facut traditie prin brandul Vegeta, se lanseaza pe piata HoReCa din Romania cu o gama de produse special dezvoltata pentru acest segment. Astfel, compania Podravka isi continua misiunea de a oferi experiente culinare inovatoare si aduce in Romania 4 dintre cele 7 branduri Podravka dedicate pietei HoReCa: Vegeta, Lagris, Podravka si Fant.

 

Podravka intra pe piata HoReCa din Romania cu o gama speciala de produse Gastro

 

Bucuresti, 7 octombrie 2015 – Podravka, compania croata care a facut traditie prin brandul Vegeta, se lanseaza pe piata HoReCa din Romania cu o gama de produse special dezvoltata pentru acest segment. Astfel, compania Podravka isi continua misiunea de a oferi experiente culinare inovatoare si aduce in Romania 4 dintre cele 7 branduri Podravka dedicate pietei HoReCa: Vegeta, Lagris, Podravka si Fant.

„Ne bucuram ca de astazi produsele noastre gastro se vor regasi si in Romania si vrem ca viitorii nostri parteneri sa se convinga de calitatea superioara a produselor si de beneficiile oferite de acestea. Luand in considerare numarul in crestere al consumatorilor care acceseaza zona HoReCa, aceasta piata are un potential mare, iar compania Podravka este capabila sa furnizeze un raspuns rapid la schimbarile din mediul de afaceri. Astfel, ne dorim ca produsele noastre sa castige increderea consumatorilor, acestea fiind adaptate la bucatariile internationale,respectand particularitatile gustului local, iar treptat ne propunem sa aducem in Romania toate cele7 branduri Podravka create pentru piata HoReCa”, a declarat Cristina Ghiurluc, Marketing Manager Podravka Romania.

Produsele Podravka sunt concepute pentru a veni in sprijinul partenerilor nostri si totodata a consumatorilor, oferind o calitate superioara si siguranta, ca urmare a materiei prime de inalta calitate atent selectionata, a cunostintelor si proceselor tehnologice moderne utilizate. Totodata acestea tin pasul cu ritmul alert de zi cu zi, scurtand semnificativ timpul de pregatire al preparatelor.

Brandul Vegeta reprezinta “cea mai buna creatie croata”, fiind o combinatie unica de condimente si legume deshidratate, cu un continut optim de sare. Produsele Vegeta completeaza si reunesc caracteristicile naturale ale mancarurilor, fara a domina aroma, imbogatind astfel gustul preparatelor. Brandul Vegeta va fi prezent pe piata HoReCa din Romania cu urmatoarele produse:

Vegeta in ambalaj de 3 kg, respectiv 10 kg
Vegeta Bors cu legume
Vegeta Mediteranean
Vegeta Picant

Brandul Lagris pentru segmentul HoReCa vine cu variante  de garnituri care se vor alatura usor oricarui fel de mancare, toate fiind produse cu valori nutritive exceptionale, atent selectionate.  Standardele ridicate de prelucrare si productie garanteaza conservarea nutrientilor, produsele Lagris fiind astfel excelente in prepararea unei game diversificate de garnituri. Printre produsele Lagris disponibile in Romania se numara:

Diferite tipuri de orez, de la orez cu bob lung decojit sau orez Jasmine, pana la orez Sushi.
Hrisca decojita 1 kg
Fasole alba bob mare 5 kg
Fasole pestrita deschisa 5 kg
Fasole rosie 5 kg
Naut 5 kg
Piure de cartofi simplu sau cu lapte 3 kg

Brandul Podravka pentru HoReCa va aduce gustul supelor gatite in casa, iar sosurile si dressingurile vor da savoarea dorita fiecarui fel de mancare. Acestea pot oferi mancarurilor savoarea bucatariilor nationale si internationale si permit pregatire in feluri cat mai diversificate a salatelor sau supelor. Produsele Podravka pentru segmentul HoReCa numara:

O gama de 20 de tipuri diferite de supe, de la supa de pui sau cea vieneza, pana la supa crema de sparanghel sau ciuperci.
Sosuri si dressinguri precum sos Gravy, sos de ciuperci, sos brun sau sos vanatoresc.

Ultimul brand adus de Podravka pe piata HoReCa din Romania este Fant. Acesta este o baza culinara conceputa pentru prepararea felurilor de mancare traditionale, dar intr-o forma moderna, reducand totodata semnificativ timpul de preparare. Produsele Fant disponibile in Romania sunt:

Fant pentru fasole si tocanite1kg
Fant pentru pleskavita, kebab si hamburgeri 1kg
Fant pentru gulas si papricas 1kg
Fant pentru carne tocata 1 kg

Toate cele patru branduri care se vor regasi de astazi pe piata HoReCa din Romania sunt create pentru a raspunde cerintelor pietei, oferind produse diversificate pentru gusturi la fel de diferite.

Produsele Podravka au fost lansate pe piata locala HoReCa prin intermediul a doi Chefi croati, care au dat savoare unor preparate speciale cu ajutorul produselor Podravka, in cadrul unui eveniment de live cooking desfasurat in studioul de gatit Chef Parade.

Noua gama de produse Podravka pentru piata HoReCa va fi disponibila in toata tara prin intermediul distribuitorului Marathon, care a devenit partenerul exclusiv al companiei pentru brandurile HoReCa.