PODRAVKA si Lino Lada, cu inima alaturi de copii!

Din 1947, valorile de suflet ale companiei Podravka au fost creativitate, incredere, pasiune si excelenta.

Podravka se diferentiaza de asemenea prin faptul ca se implica in diverse procese legate de viata intregii comunitati aratandu-si astfel aprecierea pentru respect, incredere, dialog sincer, transparenta si fair-play.

Cu scopul de a creste calitatea vietii, Podravka a investit intotdeauna in stiinta si educatie, sport, dezvoltare durabila, cultura, arta, promovand responsabilitatea sociala corporativa. Ghidati de valorile companiei, membrii familiei Podravka isi ofera cu mandrie sprijinul in acele proiecte in care regasesc aceste adevarate valori.

Un astfel de proiect este „Impreuna suntem mai puternici” al Clubului Sportiv LifeGames Bucuresti, in care Podravka a ales sa se implice cu marca Lino Lada, crema tartinabila de cacao si alune, deoarece acestea sunt o sursa de energie pentru provocarile cotidiene din activitatile sportive, la scoala sau in calatorii. Alaturi de copii s-a aflat, desigur, iubita mascota a marcii Lino Lada, ursul Lino, care le-a urat „Mult noroc!”. Cu ocazia acestor frumoase competitii, ne amintim ca orice activitate devine mai usoara, iar jocurile din copilarie sunt mai fericite cu delicioasele produse Lino Lada.