Vegeta prezinta cuburile Vegeta Natur, pentru cei ce iubesc gustul natural al preparatelor

Vegeta a imbogatit de-a lungul celor peste 60 de ani de existenta feluri de mancare din numeroase tari, adaugand mereu un strop de savoare si inspiratie.

Vegeta Natur reprezinta o inovatie in categoria bazelor pentru mancare. Acum Vegeta isi extinde portofoliul cu noi produse din gama Vegeta Natur, cuburile baza de mancare Vegeta Natur, disponibile in trei variante: Vegeta Natur Cub Legume 60g, Vegeta Natur Cub Gaina 60g si Vegeta Natur Cub Vita 60g. Aceste produse inovative poarta garantia gustului de inalta calitate si a ofertei de multiple beneficii: 100% natural, o calitate superioara si o combinatie de ingrediente atent selectionate.

 

Cuburile Vegeta Natur imbogatesc gustul preparatelor, fiind perfecte pentru toate tipurile de gastronomii: de la modern la traditional, de la vegetarian la preparate cu specific national, fiind total diferite de la tara la tara. Aceste cuburi sunt produse fara adaos de conservanti si monoglutamat de sodiu, fara gluten, adaos de arome si coloranti artificiali, cu ulei de masline si sare de mare.

 

Cuburile Vegeta Natur sunt produse 100% naturale: fara adaos de conservanti si monoglutamat de sodiu, fara gluten, adaos de arome si coloranti artificiali, cu ulei de masline si sare de mare. Disponibile in ambalaj cutie de carton care contine 6 cuburi a 10g fiecare, cuburile Vegeta Natur imbogatesc gustul fiecarui fel de mancare, confera rapiditate in prepararea meselor si au o utilizare deosebit de simpla si accesibila pentru toti consumatorii. Vegeta Natur Cub Legume este un produs potrivit si pentru vegetarieni.

Prin lansarea gamei Vegeta Natur, brandul Vegeta raspunde noilor tendinte folosind ingrediente 100% naturale si de cea mai buna calitate, ce se pliaza perfect pe nevoia consumatorului pentru un stil de viata sanatos. Vegeta, adaosul universal pentru mancare, este cea mai cunoscuta marca Podravka, fiind denumita si “cea mai buna creatie croata”.

Cuburile Vegeta Natur reprezinta rezultatul unei excelente cooperari dintre natura si tehnologia moderna. Vegeta Natur este perceputa ca fiind “alegerea inteligenta” si ca “invatoare conform tendintelor pietei” (conform rezultatelor testului pentru conceptul Natur, IPSOS, 12.2017, Polonia, Germania, Slovenia). Gama Vegeta Natur, din care fac parte si cuburile baza de mancare Vegeta Natur, a fost premiata cu Superior Taste Award 2020 de catre International Taste Institute Bruxelles.

 

Ori de cate ori vei gati ceva clasic, dar vei dori sa ii dai o nota de modern, ori de cate ori vei vrea sa te simti chef in propria bucatarie, nu uita ca noile cuburi Vegeta Natur iti sunt intotdeauna de mare ajutor! Pentru ca Vegeta Natur orice mancare o desavarseste!