Cu Vegeta, totul are un gust mai bun!

Te invitam sa participi la o noua campanie cu premii pe care ti le doresti! Inainte de sarbatorile de Paste, Podravka deruleaza o campanie nationala cu premii irezistibile! Ai sansa sa castigi prin tragere la sorti un telefon iPhone 15 Pro sau unul dintre cele 15 Xiaomi Air Fryer! Stii ce ai de facut: cumperi orice produs Vegeta, pastrezi bonul fiscal si te inscrii pe www.vegeta.ro/concurs-cu-premii sau trimiti poza bonului fiscal pe WhatsApp la numarul 0730 560 261.

Despre VEGETA, aproape ca nu mai este nimic de spus in plus, pentru ca de zeci de ani si-a castigat popularitatea si autoritatea absoluta pe piata adaosurilor universale pentru mancare. Este combinatia originala de legume deshidratate si condimente potrivita oricarui preparat, de la carnea la gratar la mâncarea gatita, de la pui, peste sau legume la supe si sosuri, in toate fiind binevenita pentru a oferi o aroma si un gust mai intens. Pentru iubitorii gustului „ca la mama acasa”, Vegeta este raspunsul.

La acest concurs pot participa toate produsele binecunoscutei marci Vegeta: Vegeta Original, Vegeta Gust de Gaina, Vegeta Bors, Vegeta Cuburi, Vegeta BIO, gama Vegeta Natur si de asemenea Vegeta Noodles.

Mereu din inima!

Participantii la Campanie pot consulta Regulamentul oficial al Campaniei care este disponibil pe www.vegeta.ro/concurs-cu-premii sau poate fi pus la dispozitia consumatorului in baza unei solicitari telefonice la nr. 0040-21-311.45.07/08 ori prin e-mail la concurs@podravka.ro.

Campania nationala “Cu Vegeta, totul are un gust mai bun” este comunicata prin materiale promotionale la punctele de vanzare din magazinele participante si campanie online.

Nu mai asteptati, indrazniti sa experimentati, sa descoperiti si sa va bucurati de mancarurile preferate alaturi de VEGETA, si in acelasi timp, sa aveti sansa sa castigati premii minunate!