Gateste cu Vegeta si poti castiga premii irezistibile!

In perioada 4 septembrie – 2 octombrie 2023, cu Vegeta poti castiga premii pentru tine si casa ta – prin tragere la sorti unul dintre cele 2 aspiratoare robot performante sau unul dintre cele 20 de vouchere de cumparaturi valabile exclusive in reteaua magazinelor Carrefour. Trebuie doar sa cumperi orice produs Vegeta din magazinele participante, sa pastrezi bonul fiscal si sa te inscrii pe www.vegeta.ro/concurs-cu-premii sau sa trimiti poza bonului fiscal la numarul de Whatsapp 0730 260 561.

Astfel, compania Podravka doreste sa isi rasplateasca atat clientii fideli, cat si pe cei care incearca pentru prima oara produsele Vegeta, oferindu-le sansa sa castige premii atractive. La acest concurs pot participa toate produsele binecunoscutei marci Vegeta: Vegeta Original, Vegeta Gust de Gaina, Vegeta Bors, Vegeta Cuburi, Vegeta Natur, Vegeta Bio.

Vegeta este o combinatie intre experienta culinara si ingrediente sanatoase, un adaos universal pentru mancaruri savuroase, de la mici gustari la festinuri bogate, oferind mancarurilor o aroma deplina. Succesul unui preparat sta, desigur, in priceperea celui care il pregateste si in calitatea si prospetimea ingredientelor. Dar mai sta si in lingurita de Vegeta! Pentru ca gatitul cu Vegeta este cea mai interesanta si delicioasa experienta culinara. Indiferent ce ai in plan sa gatesti, la Vegeta gasesti tot ce-ti doresti: de la Vegeta Legume, Vegeta Gust de gaina sau Vegeta Bors care imbina cu delicatete legume si condimente, pana la Vegeta Natur si Vegeta BIO pentru a te bucura de gustul fabulous al preparatelor tale!

Participantii la Campanie pot consulta Regulamentul oficial al Campaniei care este disponibil pe www.vegeta.ro/concurs-cu-premii sau poate fi pus la dispozitia consumatorului in baza unei solicitari telefonice la nr. 0040-21-311.45.07/08 ori prin e-mail la office@podravka.ro .

Campania nationala cu premii este comunicata prin materiale promotionale in magazinele Carrefour si printr-o extinsa campanie on-line. Noua campanie cu premii Vegeta asigura participantilor o experienta culinara inovatoare si ii ajuta sa aiba la indemana solutii multiple pentru imbunatatirea calitatii vietii.

Mult succes tuturor participantilor!