Gateste cu Vegeta si castiga ajutoare in bucatarie!

Prepara felurile tale favorite si poti castiga premii utile!

In perioada 1 aprilie - 15 mai 2023, Vegeta iti ofera sansa sa castigi premii care sa te ajute sa minimalizezi timpul petrecut in bucatarie, gatind felurile preferate pentru cei dragi! Poti castiga prin tragere la sorti unul dintre cele 9 multicookere, 9 roboti de bucatarie si 18 mixere, toate de la Philips! Trebuie doar sa cumperi produse Vegeta in valoare de 7 lei pe acelasi bon fiscal din magazinele participante, sa pastrezi bonul fiscal, sa completezi in magazin talonul de concurs si sa il introduci in urna Vegeta.

Vegeta reprezinta o autoritate absoluta pe piata bazelor universale pentru mancare, apreciata si folosita atat de amatorii cat si de profesionistii in bucatarie. Este motivul pentru care aceasta combinatie perfect echilibrata de legume si condimente nu le lipseste niciodata, continuand sa fie populara si dupa jumatate de veac de la descoperirea formulei originale.

 

De-a lungul timpului gama acestor baze pentru mancare s-a diversificat si imbunatatit permanent, ceea ce face ca ea sa cuprinda azi sortimente pentru toate gusturile, preferintele si nevoile. De la Vegeta Legume la Vegeta Gust de Gaina si inca multe alte produse pe care cu siguranta ca le-ati descoperit deja sau le veti descoperi in curand. De la variantele clasice, sub forma de legume deshidratate si maruntite, la practicele cuburi cum sunt Vegeta Cub Legume, Vegeta Cub Gaina, Vegeta Cub Vita sau Vegeta Cub Gulas. Combinatia originala de legume deshidratate si condimente iti da posibilitatea sa folosesti Vegeta in nenumarate feluri de mancare.

 

Participantii la Campanie pot consulta Regulamentul oficial al Campaniei care este disponibil pe www.podravka.ro si www.vegeta.ro sau poate fi pus la dispozitia consumatorului in baza unei solicitari telefonice la nr. 0040-21-311.45.07/08 ori prin e-mail la office@podravka.ro.

Campania nationala cu premii este comunicata prin materiale promotionale in magazinele participante.

Mult succes tuturor participantilor!