Incearca noua reteta Vegeta Gaina!

Stil nou, un gust chiar mai bun!

Stiati ca produsul Vegeta Gust de Gaina a luat nastere in anul 2009, exact la celebrarea a 50 de ani de cand Vegeta a fost lansata pe piata?

Vegeta Gust de Gaina este o baza de mancare care imbina cu delicatete prospetimea carnii de gaina cu amestecul unic de legume si condimente. Vegeta Gust de Gaina va da savoare si originalitate supelor, tocanitelor, fripturilor, mancarurilor din legume, sosurilor - pe scurt, tuturor felurilor de mancare.

Vegeta Gust de Gaina contine legume, verdeturi si condimente atent selectionate, uscate natural pentru un fantastic gust de gaina. Vegeta Gust de Gaian va da savoare si originalitate preparatelor, iar ambalajul este practic, pentru utilizari multiple. Priceperea celui care gateste, chiar daca este desavarsita, nu va putea niciodata sa faca preparatul sa atinga excelenta daca ingredientele nu sunt de calitate.

Astfel, prin noul design si imbunatatirea retetei, ne dorim să reimprospatam si sa intinerim brand-ul Vegeta, devenind un produs atractiv si pentru consumatorii mai tineri.

Folositi Vegeta Gust de Gaina pentru a imbogati gustul supelor, ciorbelor, tocanitelor, sosurilor, fripturilor, mancarurilor din legume, orez, cartofi si a altor preparate. O singura lingurita Vegeta Gust de Gaina este necesara pentru a da savoare, unicitate si originalitate tuturor mancarurilor.