Descopera noul ambalaj Vegeta Universal!

Acelasi continut Vegeta dar intr-un ambalaj mai practic!

Ce e bun ne dorim sa fie si mult. Ce e bun vrem sa ramana bun. Pana la ultima picatura, pana la ultima firimitura. Sa ne putem bucura cat mai mult timp de ceea ce ne place fara sa pierdem nimic din prospetime si savoare. Exact aceste lucruri ne-am dorit si de la Vegeta, binecunoscuta baza pentru mancaruri care imbogateste gustul si face din orice preparat un festival al aromelor.

Priceperea celui care gateste, chiar daca este desavarsita, nu va putea niciodata sa faca preparatul sa atinga excelenta daca ingredientele nu sunt de calitate. Cine ar putea aprecia o mancare in care ceapa este putreda iar patrunjelul vested? Este doar un exemplu oarecare, luat la intamplare.

Podravka stie bine aceste lucruri si tine la ele. Este motivul pentru care a pus calitatea inainte de orice altceva. Este motivul pentru care a pus tehnologia in slujba naturii, pentru a pastra nealterata acesta comoara. A ales pentru Vegeta cele mai bune legume si condimente.

De aceea Vegeta, adaos universal pentru mancaruri, atat la 250 cat si la 500 de grame este acum disponibila intr-un nou ambalaj, cu sistem deltapack cu zipp. Asta inseamna ca din momentul in care deschizi celebra punga albastra de Vegeta, si pana la sfarsit, continutul va fi de fiecare data la fel de proaspat ca prima data.

Folosind tehnologia deltapack cu zipp pentru noul ambalaj, brandul Vegeta este reimprospatat si intinerit, oferind consumatorilor multiple avantaje. Pentru ca Podravka s-a gandit cum sa iti fie tie mai practic, mai economic si mai bine. Si, pentru ca obiectivul principal a fost dintotdeauna acela de a aduce in farfurii, spre incantarea consumatorilor, gustul adevarat al legumelor si condimentelor, pastrat intact in ambalaj pana la ultima lingurita. Un gust si o calitate inconfundabila pe care, din 1959, de la lansarea Vegeta (adaosul universal pentru mancaruri numărul 1 in Europa), ofera consumatorilor din mai mult de 40 de tari produse de cea mai buna calitate, nefacand niciun compromis.

Cand folosesti la gatit Vegeta nu pierzi niciodata nimic. Doar castigi. Castigi satisfactie personala si aprecieri din partea celor pentru care ai gatit, aducandu-le in farfurie arome si combinatii de arome savuroase. E micul tau secret...