Podravka trece la distributie directa in IKA

Podravka d.d. trece la distributie directa in marile lanturi de magazine prezente pe piata locala si devine Podravka International.

Podravka este prezenta pe piata din Romania de 20 ani si are in portofoliu branduri precum Vegeta si Eva. Dupa un parteneriat de 7 ani cu Whiteland, Podravka d.d. trece la distributie directa in marile lanturi de magazine prezente pe piata locala si devine Podravka International. In ceea ce priveste canalul independent de retail, compania Podravka ramane in parteneriat cu distribuitorul Whiteland.

Anul trecut, Vegeta si-a extins portofoliul cu noi sortimente: Vegeta Natur Legume (75g, 150g & 300g), Vegeta Natur Gust de Gaina (100g) și Vegeta Natur Condimente – pui, porc, miel, peste, grill etc. (20g si doze intre 40-60g) si o gama de cuburi: Vegeta Cub Gaina, Vegeta Cub Legume si Vegeta Cub Vita 60g & 120g, iar la inceputul acestui an, un nou SKU – Vegeta Cub Gulas 60g (un total 7 SKU’s in categoria cuburi deshidratate).

In luna Mai 2019, in cadrul celei de-a 10-a editii a Galei “Votat Produsul Anului® Consumatorii premiaza inovatia”, gama Vegeta NATUR a fost desemnata castigatoare in categoria Baze pentru mancare. Vegeta Natur este o inovatie in categoria bazelor pentru mancare (legume si gaina), fiind garantia gustului de inalta calitate si a ofertei de multiple beneficii: ingrediente naturale, fara gluten, conservanți si coloranti, fara extract de drojdie, fara monoglutamat si potentiatori de arome.

EVA este un brand de conserve de peste care ofera o gama de produse de cea mai inalta calitate, pestele fiind pescuit din Marea Adriatica si Marea Mediterana.

Salatele de ton Eva sunt “new entry” in portofoliul companiei si contin ton atent selectionat, acompaniat de suculenta legumelor, aducand astfel cea mai buna aroma in bucatarie. Ele se regasesc in 6 tipuri premium cu gramaj de 160g: Salata de ton Mediteraneana, Dalmata, Mexicana, cu Cus Cus, cu Orez salbatic si cu Quinoa rosie.

Pentru acest an, compania Podravka  si-a propus mentinerea businessului la acelasi nivel cu 2019, dar avem in plan si  extinderea prezentei noastre in regiuni cu crestere semnificativa. Inovarea si furnizarea rapida a produselor in piata sunt elemente-cheie ale strategiei noastre. In acelasi timp, continuam sa investim in stiinta si tehnologie de ultima generatie pentru a intampina asteptările in crestere ale consumatorilor, cu noi oferte si produse. Inovatiile ne ajuta, de asemenea, sa oferim variante premium ale produselor noastre.