Lino Lada in Romania!

Deserturi unice si delicioase - adevarate senzatii pentru gurmanzi!

Din 1998, brandul Lino a pus la dispozitia iubitorilor gustului dulce delicioasa crema tartinabila Lino Lada, care a cucerit piata rapid. Obtinuta din cele mai bune ingrediente de origine naturala – cea mai buna cacao, cel mai bun lapte integral si cele mai bune alune – crema este perfecta pentru a fi consumata pe paine (oooooh!!!), pentru umplerea clatitelor si prajiturilor (pffff!!!), cu inghetata (yammmi!!!) sau ca atare, ca desert (per-fect!).

Pentru ca preferintele consumatorilor sunt diversificate, exact asa este si gama Lino Lada, pentru a-i multumi pe toti. Venim in intimpinarea consumatorilor nostri cu cinci sortimente delicioase: Lino Lada Nougat - crema tartinabila de alune de padure cu cacao, Lino Lada Duo – crema tartinabila de alune de padure cu lapte si cacao, Lino Lada Lapte – crema tartinabila cu lapte si alune de padure, Lino Lada Gold – crema tartinabile de alune de padure coapte si Lino Lada Cocos – crema tartinabila cu lapte si nuca de cocos.

Produse premium ideale pentru ocazii speciale, atunci cand ne dorim o mica recompensa sau ca dar pentru altii. Cu alune de padure, gama Lino Lada, poate fi experimentata de toata lumea si va aduce fiecaruia un deliciu fara precedent! Alunele sunt o sursa naturala de vitamina E, iar laptele este o sursa de calciu, ambele transformand Lino Lada intr-o sarbatoare echilibrata din punct de vedere nutritional.

 Pe crepe sau inghetata,  sau „doar” intr-o lingura, Lino Lada este iubita de toate generatiile - adulti si copii.

Lasa produsele Lino Lada sa fie sursa ta de energie pentru provocarile cotidiene, in jocuri, scoala, calatorii sau sa fie doar o pauza dulce.