Davor Doko

Memberu Management Board

A fost numit Membru in Management Board Podravka d.d. in mai 2017.

Si-a inceput cariera profesionala in anul 2000, in Departamentul de Management a Activelor din cadrul Bancii Zagrebačka, in calitate de Asistent Manager de Portofoliu, unde a participat la fondarea companiei in vederea gestionarii fondurilor de investitii. S-a alaturat Fondului obligatoriu de pensii AZ in anul 2002 in calitate de Manager de portofoliu, responsabil cu gestionarea procesului de investitii.

In calitate de asistent manager si manager de portofoliu la Fondul de pensii obligatorii AZ, printre alte sarcini, a participat activ la procesul de management al portofoliului, gestionand procesul de investitii.

Incepand cu anul 2006, a fost membru in Management Board Allianz ZB d.o.o, companie de gestionare a fondului obligatoriu de pensii, responsabila cu procesul de gestionare a investitiilor. In timpul mandatului sau a investit in numeroase companii din sectorul farmaceutic si alimentar si a dezvoltat bune practici de afaceri cu toate bancile importante din Croatia si institutiile financiare internationale. In fondurile de pensii facultative AZ, ca persoana responsabila de investitii, a participat si a gestionat toate partile din procesul de investitii.

A absolvit Facultatea de Economie si Afaceri din cadrul Universitatii din Zagreb. De-a lungul carierei sale a participat la numeroase training-uri si cursuri, si a participat la conferinte legate de investitii si piata de capital.

Responsabilitati:

  • contabilitate financiara si de gestiune corporativa, fluxul de numerar al grupului Podravka,
  • gestionarea activelor grupului Podravka,
  • gestionarea impozitelor la nivelul Grupului Podravka,
  • gestiunea financiara a Grupului Podravka si a tuturor companiilor asociate, in special gestionarea capitalului, activelelor si obligatiilor fata de banci si alte institutii financiare,
  • achizitiile, investitiile si proiectele Grupului Podravka,
  • managementul relatiilor cu investitorii,
  • coordonarea procesului de planificare si supravegherea realizarii planului.