Milan Tadić

Membru Management Board

Milan Tadić a devenit membru al Consiliului de Administratie in februarie 2022.

Si-a inceput cariera profesionala in anul 1986 la Fondul Croat de Asigurari de Pensii in calitate de reprezentant legal. In anul 2001, s-a alaturat companiei Podravka d.d. ca specialist si director al departamentului Afaceri juridice, iar dupa aceasta a fost numit director al Departamentului de afaceri juridice si contracte de proprietate. In 2003, a fost numit In Consiliul de administratie al Podravka d.d. pe functia de consilier pentru pietele internationale, iar ulterior a fost numit Director Executiv pentru portofoliul international de client-cheie. In 2005, a fost numit Director Executiv pentru pietele din Europa Centrala. In 2009, a parasit compania pentru a se alatura Grupului Adris si Fabricii de Tutun din Rovinj, unde a fost Director Executiv pentru noi piete si mai tarziu Director Executiv pentru toate pietele pentru Fabrica de Tutun din Rovinj. S-a intors la Podravka d.d. in 2014 in functia de Director Executiv pentru Europa de Sud-Est. In 2015, a fost numit Senior Vicepresedinte pentru regiunea Adria, iar in 2016 membru al Consiliului de Administratie al Grupului Žito si in 2018, procurator al Grupului Žito. Din 2021, a ocupat functia de Director al Regiunii Adria.

A absolvit Facultatea de Drept in cadrul Universitatii din Osijek si a finalizat, de asemenea, notiunile de baza ale administratiei, precum si un program de educatie manageriala la Facultatea de Economie a Universitatii din Zagreb. De-a lungul carierei a avut in vedere dezvoltarea profesionala prin absolvirea a numeroase cursuri manageriale si sesiuni de formare in domeniile managementului si vanzarilor.

Presedintele Consiliului de Administratie si membrii Consiliului de Administratie indeplinesc activitatea Societatii in domeniile lor individuale, avand sarcini distincte si specifice pe care le indeplinesc in conformitate cu reglementarile si actele in vigoare ale Societatii.