Ivan Ostojić

Membru in Consiliul de Administratie

Numit membru al Consiliului de Administratie al Podravka d.d. in februarie 2022, cu mandat incepand cu 1 iulie 2022.

Si-a inceput cariera profesionala in 1997 in cadrul Ministerului de Finante din Croatia din cadrul Directiei pentru Sistemul Financiar si Pietele de Capital. Dupa finalizarea stagiului, a devenit consilier in aceeasi Directie. In perioada 2000–2001, a fost membru al Comitetului Executiv al Directiei de Supraveghere a Societatilor de Asigurari si presedinte al Comisiei de Examinare pentru examinarea in vederea autorizarii a agentului de asigurari.

In 2001, s-a alaturat Wüstenrot Stambenu Štedionicu d.d. Zagreb in functia de sef al Departamentului de imprumuturi, fiind si mandatar. In 2007, a devenit membru al Comitetului Executiv al Wüstenrot Stambene Štedionice d.d. Zagreb responsabil de vanzari si marketing, management de risc si back office pentru trezorerie si imprumuturi.

A absolvit Facultatea de Turism si Comert Exterior, Universitatea din Dubrovnik, in 1996, si a primit diploma de master la Facultatea de Stiinte Politice, Universitatea din Zagreb, in 2000, cu sustinerea tezei intitulata „Introducerea monedei Euro si impactul asupra sistemului bancar din Croatia”.

Este membru al Consiliului de Supraveghere al lui Luke Ploče d.d. si este agent de asigurari autorizat. A participat la cursuri de coaching.

Ivan Ostojić, membru al Consiliului de Administratie, este responsabil pentru coordonarea si conducerea sarcinilor in urmatoarele domenii:

  • Programe de afaceri;
  • Marketingul portofoliului de productie gestionat de programele de afaceri;
  • Dezvoltarea portofoliului de productie gestionat de programele de afaceri;
  • Structura si profitabilitatea portofoliului de productie al segmentului de business Food;
  • Inovarea si alinierea portofoliului de productie al segmentului de business Food la tendintele pietei;
  • Dezvoltare corporativa;
  • Controlul calitatii.