Hrvoje Kolarić

Membru Management Board

Hrvoje Kolarić s-a alaturat echipei Podravka d.d. ca Membru Management Board in Decembrie 2012.

Pozitiile importante in cariera sa profesionala sunt: director in cadrul companiei farmaceutice Bristol Myers Squibb, director in cadrul companiei farmaceutice PharmaSwissa si director in cadrul companiei  PharmaSwiss d.o.o. Croatia. De asemenea, el a gestionat procesele de afaceri legate de cooperarea cu compania Belupo in productia de linie cardiochimica de la Pravachol. In cariera sa timpurie, el a condus si Departamentul de Farmacie al companiei Bristol-Myers Squibb, Reprezentanta pentru Croatia, Bosnia si Hertegovina si, ulterior, linia alergologica si respiratorie a produselor Reprezentantei Schering-Plough din Croatia. El a fost numit membru in consiliul de administratie in cadrul companiei Belupo, insarcinat cu marketing-ul, vanzarile si pietele internationale si, a fost reinnoit in mai 2010. Doi ani mai tarziu a fost numit presedintele consiliului de administratie a companiei Belupo.

 

 In afara de faptul ca are MA in Farmacie din cadrul Facultatii de Farmacie si Biochimie, el a absolvit si Masterul in Administrarea Afacerilor, modulul Presedinte, IED, Bled.

Responsabilitati:

  • dezvoltarea afacerilor farmaceutice, inclusiv fuziuni si achizitii,
  • aplicarea sinergiei in procese de prelucrare a produselor alimentare si farmaceutice,
  • coordonarea si sincronizarea afacerii Grupului Belupo cu alti membri ai Consiliului de Administratie, in conformitate cu domeniile lor de responsabilitate.