Vegeta Natur, o inovatie in categoria bazelor pentru mancare

Vegeta Natur este o inovatie in categoria bazelor pentru mancare (legume si gaina) si in categoria de condimente, fiind garantia gustului de inalta calitate si a ofertei de multiple beneficii: 100% natural, o calitate superioara a produsului si o combinatie de ingrediente atent selectionate.

Vegeta isi extinde portofoliul cu noi sortimente: Vegeta Natur Legume, Vegeta Natur Gust de Gaina si Vegeta Natur Condimente.

Vegeta Natur Legume (3 SKU-uri: 75g, 150g si 300g) contine sare de mare si 9 tipuri de legume, iar Vegeta Natur Gust de Gaina contine sare de mare si o multitudine de legume.
Baza de mancare poate fi adaugata in supe, sosuri, paste, orez sau tocanite, precum si peste toate preparatele din carne pentru un gust desavarsit. Vegeta Natur si Vegeta Natur Gust de Gaina sunt produse 100% naturale: fara gluten, conservanti si coloranti, fara extract de drojdie, fara monoglutamat si potentiatori de arome.

Gama Vegeta Natur Condimente contine 7 SKU-uri produsele fiind concepute pentru cartofi sau preparatele din carne (pui, porc, miel, peste etc.). Produsele Vegeta Natur sunt disponibile in ambalaje de 20g sau doze de sticlă 40-60g (4 SKU’s).

Prin lansarea gamei Natur la inceputul anului 2019 brandul Vegeta raspunde noilor tendinte folosind ingrediente 100% naturale si de cea mai buna calitate, ce se pliaza perfect pe nevoia pentru un stil de viata sanatos. Vegeta, adaosul universal pentru mancare, este cea mai cunoscuta marca Podravka, fiind denumita si ’’cea mai buna creatie croata’’.